TS3 – Nastavení

Nastavení [MiCS] TS3 serveru :

  • Soukromá místnost, která nebude využívána 30dní, bude automaticky smazána!
  • Uživatel, který se na TS nevrátí déle jak 45dní, bude vymazán z „databáze“ a tím ztratí veškerá práva, která na TS měl.

Komentáře jsou uzavřeny.